HondenPage baasje Naomi en Disney

Over Naomi en Disney

honden foto van Naomi en Disney Mijn naam is Naomi, ik ben 18 jaar en woon met mijn vriend, schoonouders en me pupje Disney in Nijverdal. op het moment ben ik bezig met de opleiding dier trimmen in Zwolle en ik hoop met een tijdje mijn eigen trimsalon te openen.

Ik heb sinds kort een site waarbij honden eigenaren al wel bij mij terecht kunnen, de meeste honden neem ik maandags mee naar school maar sommige honden zoals plukhonden kunnen ook al bij mij thuis terecht.

http://friendlytrimming.jouwweb.nl/

Voor een tijdje terug heb ik samen met mijn vriend de keuze gemaakt een hond te nemen, dit ook omdat het goed zou zijn voor mij. een beetje gezelschap, een maatje om boswandelingen mee te maken, iets waar ik alles tegen kan zeggen zonder dat het iets kwetsend's terug zegt.
we besloten een jonge hond van marktplaats te nemen, zodat we een hond aan een fijn huis konden helpen.
we hebben een groot weiland bij mijn schoonouders achter het huis en genoeg tijd en ruimte, na lang overleggen kwamen we op een geweldig lieve en mooie husky uit.
zonder stamboom maar toen we er achter kwamen in wat voor situatie het arme beestje zat, een klein huisje in een grote stad geen bos in de buurt. het enigste stukje natuur was een mega klein veldje met bouwhekken er om heen, Zoy had een super lief en aanhankelijk karakter. en veroverde gelijk mijn hart, 2 weken later hebben we hem opgehaald en al snel kwamen de gedrag's problemen van Zoy naar boven. om een lang verhaal kort te maken moest ik elke dag uitgebroken Zoy uit het bos halen (beet door ijzerdraad van het ene hek heen en verboog een dik ijzeren hek) heeft mij tot duizenden euro's gekost aan alternatieve oplossingen, we zijn na een half jaar met hond op straat gezet onder het motto hij komt er bij ons niet meer in. waarop ik antwoordde dat ik de hond niet in een asiel zou stoppen, na veel moeite pijn en verdriet hebben we uiteindelijk 2 laatste keuzes voor ons gekregen van een inmiddels bevriend geraakte husky kennel in de buurt die Zoy een paar maanden voor ons had opgevangen. (zelf hun zaten met hun handen in het haar Zoy had on afleer baar gedrag) keuze 1 was (onder ieders aanrader) euthanasie, keuze 2 was herplaatsen bij iemand die al jaren een husky wou en er telkens niet klaar voor was (niet zeker wetend of ze het nu al wel was) euthanasie was het uiterste voor mij aangezien hij nog maar 2jaar was en vol met leven en energie zo tegenstrijdig aangezien hij soms ook zoon schat was. zei kwam na bijna op te hebben gegeven op een briljant idee,
Kyra kwam erbij een 12 jaar oude (ex)show husky met een perfect gebalanceerd karakter. de problemen waren en zijn nog niet de deur uit. maar het hondje leeft nog heeft eindelijk rust in zijn kop, ik had stiekem wel verdriet dat ik er zelf niet was achtergekomen. maar het verhaal was goed afgelopen en er kwam een moment van rust,

een half jaar nadat zoy definitief bij ons weg was kon ik niet meer tegen de leegte. en kwam per toeval op marktplaats bij een heel opvallend nestje puppy's, en ik was op slag verliefd.
eigenlijk wou ik nooit een klein hondje maar toen ik Disney zag! het leek net of iemand een Amerikan stafford pup bij een nestje terrier kruisingen had ingestopt. gelijk mijn zinnen op dat mooie bruin/zwart gestroomde pupje gezet en een paar weken later opgehaald. haar naam is Disney ze is een kruising jack russel met waarschijnlijk cairn terrier, het is een teefje en het is een schat van een beest! vervanging van Zoy vragen mensen wel eens waarop mijn antwoord gelijk Nee is, vervangen kan ze nooit want elke hond heeft zijn speciale waarde. maar ook zij heeft zeker mijn hart gestolen.

Krabbels aan Naomi en Disney

honden page profiel 3 dogs3 dogs schreef om 13 februari om 11:55
jeetje wat een verhaal zeg, onze hussy heeft ook al zo klote leven gehad, dat ze nog leefd is een wonder zei 2 dierenartsen,normaal had dat niet gekunt..ze had eerst 2 jaar opgesloten gezeten in een kennel,kwam er nooit uit,toen hene en weer geslingerdwerd zwaar mishanden, en verhongert,ze was zo mager dat ze eigelijk niet meer hoorde te leven...een jonge meisje van 17 heeft haar gered, ze was zelf dakloos eigelijk en werd opgevangen door een vrouw. dat meisje heeft luna 5 maand gehad,in die 5 maand is ze behoorlijk aan gekomen..ze woog net 16 kilo toen we haar ophaalde, terwijl ze dubbele moet wegen. kun je na gaan hoe extreem mager ze was.5 maand voor we haar ophaalde..arm beestje..ze kwam bij ons en is lekker gebleven, duurde nog wel bijna 2 jaar voor ze weer gezond en wel was..ze was ondertussen nog enstig ziek door de verwaarlozing, enstige vrom van kristalen in urine.zo erg had zowel dierenarts als labratorium nog nooit mee gemaakt! gevold is nu wel dat luna niet tegen hondenvoer kan,ze eet dus mee met de pot. nu blijft ze stabiel.haar gedrag en haar vacht en huid blijft nu gezond..zodraai ze weer honden voer alleen krijgt of nu brokken of hondenvlees is. valt ze af, extreem haar uitval en haar gedraag is vreselijk, ze weet zich geen raad met zich zelf. we hebben diverse hondenvoer van dure merken tot goedkope merken geprobeerd, geen 1 was goed...dus kook ik nu 1 keer in de zoveel tijd voor alle 3 honden, en stop porties eten voor de honden in voorraad in de vriezer! en luna heeft lang geduurd voor ze ons in haar hartje durfde te laten en ons volledig vertrouwde,in begin als we haar aaide schoot ze uit angst weg, bang dat we zouden slaan..als ze op grond lag, en we over haan heen stapten..schoot ze weg.bang dat we haar aan de kant zouden schoppen..wat gebeurde bij die andere mensen, die schopten haar aan de kant als ze ergens lag, gooide haar van de trap af,van boven naar beneden! sloegen haar enzo...nu is ze fanatisch en heeft ze weer vertrouwen in de mensen! YES. en we kunnen nu gewoon over haar heen stappen en lekker aaien..ze weet en heeft vertrouwen in ons dat wij haar nooit zullen slaan schoppen of wat dan ook...schreeuwen kan ze ook niet tegen..kruipt ze finaal in elkaar! gelukkig hebben wij nooit ruzie of zo iets...en is dat ook niet gewoon van ons! wij praten over alles. in begin als mijn man en zoon samen gingen vechten, sprong ze er angstig tussen en wilde ze onze zoon beschermen, nu heeft ze door dat het spelen is en mijn man onze zoon niets wilt doen, en doet ze mee of kijkt even op en slaapt verder,fantastisch hoe ver zij gekomen is..toen ze net bij ons woonde.liep ze ook paar keer weg..bleef wel in onze straat of straat achter ons..maar zwerven niet,toen ze door kreeg dat ze nooit meer mishandeld zou worden, en voor altijd eten kreeg,is ze ook niet meer weg gegaan..alleen als ze loops is, wil ze een vent hahaha...je moet treffen, en luna heeft met ons getroffen en wij met haar!
honden page profiel 3 dogs3 dogs schreef om 12 februari om 23:16
HEy ja...elke keer die achterlijke reakties van mensen als ze ons zien...dat zij hun honden niet opvoeden hoeven ze mij en onze honden niet lastig mee te vallen he..wij lachen ze ook elke keer uit en ze merken heel snel hoe mijn honden zijn,en die zijn heel anders dan ze verwachten van onze soort ras honden! mooie foto trouwens van jou met je hussie! geniet er van! zijn 1 van de meeste bijzonder geweldige beestje...waar je een bijzonder band mee opbouwt die je niet zomaar krijgt met elke andere hond!
honden page profiel Michal & PlatoMichal & Plato schreef om 12 februari om 21:55
Wat een ontroerend verhaal! Ik wens jullie super veel geluk met jullie puppy en wat een mooi profielfoto heb je!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Naomi en Disney heeft 60 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Naomi en Disney zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Naomi en Disney was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 2 weken, 9 uur, 46 minuten, 26 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^